Reggeli

A Dunakavics Csoport Dunaparti apartmanhoteljében (Bogdányi u. 13.) - kb 10-12 perc sétára - új szolgáltatásként lehetőség van reggelit igényelni.

A reggeli délelőtt 8-10 óra között a Dunakavics XIII apartmanhotel földszintjén megnyitott reggeliző helyiségünkben fogyasztható ell. Amennyiben reggelit igényelne, kérjük küldjön e-mail üzenetet az érkezés előtt legalább 2 nappal.

A reggelit helyi termelők készítményeiből állítottuk össze egyedi - 2fő számára összeállított - reggeliző tornyokon. Találnak rajta édes és sós ételeket, felvágottakat, saj termékeket, főtt tojást, joghurtot, vajat, zöldségeket édes és sós péksüteményeket és napi meglepetéseket. A reggelihez, forró italt, gyümölcslevet és szűrt vizet szolgálunk fel.

Amennyiben ételallergiája van, úgy azt kérem időben jelezzék, mert a reggeli elfogyasztásának napján már nem tudunk egyedi igényeket kiszolgálni. A reggelizőbe más ételt behozni nem lehetséges.

A reggeli ára személyenként 2850 Ft.

Várjuk Önöket egy jó reggelire.

Reggeli Galéria

Várjuk szeretettel! Segíthetünk valamiben?

Foglaljon apartmant, és látogasson meg minket, vagy írjon nekünk bátran amennyiben kérdése van. Készséggel állunk rendelkezésére!