Rólunk

A Dunakavics Csoport Szentendrén jelenleg 14 db apartman működtet. Az apartmanok Szentendre belvárosában találhatóak a Szent István és a Bogdányi utcában.

Az apartmanok egyedi kialakításúak, mindegyik más és más tematika alapján került berendezésre. A tulajdonosok hosszú utazásaik után úgy döntöttek, hogy kialakítanak olyan szálláshelyeket ahol ők is szívesen megszállnának Magyarországon. A választás Szentendrére esett, mely mind Budapesthez mind a festői Dunakanyarhoz közel található, valamint a város egyedi szépsége, múltja, pezsgő kulturális élete további kellemes időtöltére ad lehetőséget.

Apartmanjaink mind egyedi kialakításúak, melyek alkalmasak kisebb vagy nagyobb családok, baráti társaságok, de akár romantikus kikapcsolódásra vágyó párok elszállásolására is. Apartmanjaink többsége rendelkezik konyhával, étkezővel. Az apartmanok belső kialakítás egyedi, mindegyik más tematikára épül. A sokszínűséggel célunk az volt, hogy vendégeinknek kedve legyen visszajönni Szentendrére, kipróbálni más és más enteriőrű szállásunkat legyen az egy falusi pajta hangulata, egy vitorláshajó belseje, egy japán stílusú szoba, vagy Harry Potter világa (rövidesen).

A szálláshelyek kialakítása során figyelembe vettük a teljesen felújított több száz éves épületek hangulatát, a Duna közelségét, de a környezettudatos modern építészet lehetőségeit is kihasználtuk. Felhasználtuk a XXI-századi innovatív technológiáit és fontosnak érezzük, hogy a szép és egyedi belső terek, látványán, kényelmén túl minden apartmanunknak egyedi illatát se tudják vendégeink hosszú ideig elfeledni, és vágyjanak vissza újra és újra és újra. 

Fáradozásainkat a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító intézet 4 és 5 csillaggal ismerte el, a vendégeink visszajelzése, értékelése a szállásközvetítő oldalakon pedig több száz minősítés után is közel maximum pontszámot kap (booking.com: 9.6, szallas.hu: 9.7).

Várjuk Önöket, hogy próbálják ki szállásainkat és kérjük utána osszák meg velünk véleményüket, javaslatukat. Megtalálnak a dunakavicsapartman.hu és a dunakavicshotel.hu oldalon, és a főbb szállásközvetítő oldalokon is.

  • Mínőség, kompromisszumok nélkül.
  • Igényes egyedi enteriőr.
  • Tisztaság és kényelem.
  • Otthonos és emberközpontú.

Várjuk szeretettel! Segíthetünk valamiben?

Foglaljon apartmant, és látogasson meg minket, vagy írjon nekünk bátran amennyiben kérdése van. Készséggel állunk rendelkezésére!